Over WeWorship

we•Worship is een beweging van mensen die God aanbidden in Amsterdam. Eén keer per maand op een centrale locatie in de stad, en inmiddels bijna wekelijks in de Protestantse kerken in Amsterdam. Door aanbidding, gebed en meer maken we ruimte voor de ervaring van Gods aanwezigheid. Die ervaring kan bestaan uit het verstaan van de stem van God, het voelen van zijn liefde en nabijheid of nog op andere wijze. Maar altijd brengt deze ervaring God dichterbij.

Deze beweging is begonnen in de zomer van 2019. Toen initiatiefnemers Christine en René Visser terugkwamen uit Amerika. Daar deden zij goede ervaringen op met aanbidding en de ervaring met God. Afkomstig uit de Protestantse Kerk, wilden zij deze ervaringen graag delen. Dit viel samen met een mooie kans om een worshipavond op de Zolder van de Van Limmikhof te organiseren en zo is we•Worship ontstaan.

Inmiddels is er een diverse groep die maandelijks op de Zolder aanbidt. Er zijn mensen die heel bekend zijn met worship en mensen zonder christelijke of kerkelijk achtergrond. Want de ervaring met God is er voor iedereen. Ook de kerken waar we•Worship momenten van worship en aanbidding organiseert zijn divers. Daarom heeft elke avond een ander karakter, passend bij de plek en het publiek, maar altijd open voor God.

Je bent van harte welkom om mee te doen. Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram, je kunt je abonneren op de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste updates. Maar je bent natuurlijk vooral welkom om een keer langs te komen. Heb je nog vragen of wil je er een keer over doorpraten. Neem contact met ons op!

About us

Blog

Support

we•Worship is een beweging van mensen die God aanbidden in Amsterdam en samen zoeken naar Gods aanwezigheid in hun leven.  

 

 

Ontvang een reminder voor ieder event