FAQ

we•Worship is een beweging van aanbiddingsavonden in de Protestantse Kerk Amsterdam. Wij geloven dat God het waard is om te aanbidden door muziek, gebed en lied. En door Hem te aanbidden kun je de liefde, kracht en aanwezigheid van God ervaren. Daarom organiseren wij een keer per maand een avond op de Zolder van de Van Limmikhof en meerdere keren per maand worshipavonden in Amsterdamse kerken.
We starten altijd met koffie en thee zodat je even kan ‘landen’ en andere deelnemers kan ontmoeten. Vervolgens beginnen we met een korte uitleg over aanbidding. Want aanbidding is niet in de eerste plaats een bepaalde houding (staan, zitten, knielen) maar gaat over jouw persoonlijke connectie met God. Daarna gaan we God aanbidden, waarbij de worshipleider en de band muziek speelt waarin God centraal staat. Tijdens de avond maken we ruimte om te luisteren naar Gods stem, te bidden voor elkaar of voor jezelf te laten bidden door het gebedsteam. We sluiten de avond af met tijd om verder te praten en elkaar te ontmoeten.

Elke laatste donderdag van de maand is er een worshipavond op de Zolder van de Van Limmikhof (Nieuwe Keizersgracht 1a). Daarnaast zijn er meerdere worshipavonden, trainingen en andere momenten. Die vind je in de agenda!

De toegang tot de worshipavonden is gratis zodat iedereen kan komen! Om te betalen voor de kosten die we maken is er stichting weWorship, waar mensen een gift aan kunnen doen. Voor meer informatie zie support.

De worshipavonden worden in het Nederlands en het Engels gehouden doordat alles vertaald wordt. De muziek bestaat zowel uit Nederlandse als Engelstalige nummers, omdat er altijd mensen met allerlei achtergronden zijn.

In juni 2019 is we•Worship gestart door Christine en René in samenwerking met de Protestantse Kerk Amsterdam. Je vindt het verhaal achter we•Worship op bij over ons. Inmiddels is er een heel team van vrijwilligers en betrokkenen die helpt om de avonden te organiseren. Wil je zelf ook mee helpen? Meld je aan door een e-mail te sturen via onderstaand formulier.